Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Medewerkers

Endocrinologen in opleiding

Er zijn momenteel twee endocrinologen in opleiding werkzaam binnen de afdeling Endocrinologie. Dit zijn dr. D. van Moorsel en mw. drs. L.Y.L. Liu. Bij deze stellen zij zich voor:

Dirk van Moorsel
Dr. Van Moorsel behaalde in 2011 zijn artsenexamen aan de Universiteit van Maastricht. Na 1 jaar werkervaring als arts verrichtte hij tussen 2012 en 2017 zijn promotie-onderzoek over de rol van de biologische klok op het metabolisme en hart- en vaatziekten. In 2017 begon hij ook met de opleiding tot internist, gedeeltelijk in het Maastricht UMC en in het Zuyderland MC. Sinds 2020 richt hij zich in het Maastricht UMC op het aandachtsgebied endocrinologie. Naast zijn klinische taken is hij ook actief in het bestuur van de jonge Nederlandse vereniging voor Endocrinologie en geeft hij onderwijs aan geneeskundestudenten.

Limmie Liu
Drs. Liu studeerde Geneeskunde aan de Universiteit in Maastricht en behaalde in 2015 haar artsenexamen. Aansluitend begon ze met haar opleiding tot internist in het Zuyderland Medisch Centrum op zowel locatie Sittard/Geleen als Heerlen. Per juli 2019 is zij begonnen met haar aandachtsgebied Endocrinologie in het UMC+ Maastricht. Als nevenactiviteit is zij vakgroepvoorzitter van arts-assistenten binnen de afdeling Interne Geneeskunde van het MUMC+ en is ze binnen haar vakgroep actief lid van de opleidingscommissie.

Sluit de enquête